Csatlakozz a közösséghez!

Készíts blog-ot,
írj kommentet,
keress barátokat,
lépj be a klubba!

> Belépés < > Regisztráció <

Call of Duty: Black Ops

2011.10.24. 11:08 >>>> Manusz >>>> PC >>>> : 3608 : 0Cheat kódok ----------- Először keresd meg a játék könyvtárában a /players/config.cfg fájlt. Nyisd meg egy szövegszerkesztővel, és írd át a seta monkeytoy értéket 1-ről 0-ra. Ezután single player módban a ~ (vagy a 0) előhozza a konzolt. Ide írhatod:/god - Isten mód /give all - Összes fegyver /player_sustainammo 1 - Végtelen lőszer /give ammo - Extra lőszer /noclip - Átmész a falon /ufo - Repülés cg_drawfps 1 - FPS mutatása /demigod - Juggernaut /g_speed # - Játékos sebessége, #=szám /devmap zombie_theater - Zombi pálya: Mozi /devmap zombie_pentagon - Zombi pálya: Pentagon

Egyéb csalások

--------------

A főmenüben nyomjuk meg többször gyorsan egymás után a Space-t, hogy kiszabaduljunk. Menjünk oda a hátsó részben lévő terminálhoz és írjuk be a kívánt csalást:


doa         - Dead Ops Arcade minigame

zork        - Zork I: The Great Underground Empire (szöveges kalandjáték)

3arc intel  - Összes intel megszerzéshez köthető extra

3arc unlock - Zombi Mód
Érdekességek

------------

A Black Ops megjelenésekor tartottak egy szolid bulit a készítők, melyen a Metallica lépett fel. Ezen kívül 1 millió dollárral támogatták a Call of Duty Endowment szervezetet, amely a veterán katonáknak segít visszailleszkedni a civil életbe.

Sorry, there is a glitch in the system. The webmaster has been notified of the issue.